Biblioteca

Obrim un espai de recomanació de llibres!

Després de visitar les classes amb un seguit de propostes de lectura recomanades des de la biblioteca, hem vist com han augmentat els préstecs de llibres i també, en aquestes visites molts alumnes han anat explicant quines són les seves lectures preferides.

És per això que us animem que ens feu arribar les recomanacions dels vostres llibres preferits, ja siguin, clàssics, novetats, llibres per més grans o per més petits! La idea és que tothom pugui tenir un espai on recomanar i proposar lectures a la resta dels alumnes i animar-los a llegir bons llibres! Pot ser qualsevol document, el tinguem o no disponible a la biblioteca.

I us proposem tres maneres de fer ressenyes, aquí van:

  • pels més escriptorsredactar un text breu on es resumeixi una mica l’argument principal del llibre (ep! i sense explicar el final!) i comentant perquè us ha agradat tant.
  • pels més xerrameques: graveu una nota de veu explicant-nos el llibre que preferiu!
  • pels més artistes: una creació (una imatge, una fotografia, un dibuix, un collage, el que us evoqui el llibre) amb una frase del llibre i citant títol i autor

Animeu-vos a participar! Per fer-ho haureu d’omplir aquest formulari, on haureu d’explicar quin llibre recomaneu i seguidament, us donarem les instruccions per fer les recomanacions, depenent de l’opció que trieu.

 

Anuncis

Un pensament sobre “Obrim un espai de recomanació de llibres!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s