#bibliorevolució, Biblioteca, Formació

Treballem amb els recursos d’informació: activitats de formació

En el marc del nostre projecte presentat a la Biblio(r)evolució, hem començat a desenvolupar les activitats programades.

A cada curs les activitats han sigut diferents i estan enfocades a un àmbit concret i tenen com a objectiu principal, aprendre a gestionar la informació que es troba a internet.

Podeu consultar les presentacions que es van utilitzar durant les activitats, clicant sobre les imatges:

  • A 2n d’ESO, vam treballar el fenomen de les notícies falses i vam veure què son i com les podem identificar.

2n ESO - Notícies falses i rumors

  • En el cas de 3r d’ESO, vam treballar com fer cerques correctament amb Google, per tant de que la informació que trobem sigui la més adequada possible a les nostres necessitats d’informació.

3r ESO - Com fer cerques a internet_

  • A 4t d’ESO, hem treballat les fonts d’informació, per tal de conèixer diferents llocs i recursos on buscar informació, més enllà de Google i Viquipèdia i per tal de tenir més eines per preparar el Projecte de Recerca del tercer trimestre.

4t ESO - Fonts d'informació

  • Per acabar, amb els alumnes de 1r de BATXILLERAT, hem repassat els punts claus per fer un bon Treball de Recerca: la hipotèsi, llocs on cercar informació i documentació, les citacions i les referències bibliogràfiques, la presentació oral…

1r BATX - El Treball de Recerca

Recordeu que, sigueu del curs que sigueu, la biblioteca està a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu i us donarà suport en la cerca de la informació que necessiteu per als vostres treballs acadèmics. Des de la biblioteca, seguirem treballant en aquest tipus d’activitats, per tal de que els alumnes tinguin més recursos per afrontar els reptes acadèmics tant d’ara com del seu futur!

DYUhldgXUAUPR6Z

2 pensaments sobre “Treballem amb els recursos d’informació: activitats de formació”

Deixa un comentari